IT-services en telecomoplossingen

Over ons

Over Robacomm

Robacomm is een éénmanszaak waarbij service en dienstverlening hoog in het vaandel staan. Robacomm is actief sinds 2006 en heeft in deze relatief korte tijd al heel wat belangrijke projecten gedaan. Bekijk hiervoor de referentiepagina eens.
Daarnaast hebben wij contacten met verschillende bedrijven in de ICT. Zo werken wij samen met onder andere webdesigners en installateurs. Zodat wij u een optimaal pakket aan kunnen bieden om u een kant en klare oplossing te kunnen geven. Een veelgehoorde opmerking van klanten is “wij kunnen als leek in onze eigen woorden aangeven wat we willen en Robacomm vertaalt dit naar een totaalplaatje waar wij geen omkijken meer naar hebben”. Robacomm is realistisch over de mogelijkheden en draagt zorg voor een goed eindresultaat.

Over de initiatiefnemer en de werkzaamheden

Robacomm wordt geleid door Robert-Jan van Baal. Na jarenlange ervaring in de ICT en telecom bij bedrijven als KPN, Centric en Alcatel-Lucent, heeft Robert-Jan besloten om in 2008 volledig voor zichzelf te beginnen. Door de ervaring die in de afgelopen jaren is opgedaan kan Robacomm u optimaal van dienst zijn met de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van ICT en telecom.